Opleidingen

Bijscholing en trainingen

Bijscholing 2024

Energielabel adviseur en geen opfriscursus gedaan/gepland staan?

Dan is het nu echt tijd om een opfriscursus in te plannen om gecertificeerd te blijven!! Je moet de bijscholing vóór 1 juli 2024 gevolgd hebben, anders is je vervalt je vakbekwaamheid.

Als koepelorganisatie vinden we kwaliteit belangrijk. Vanuit Energielabel Deskundige hebben we deze officiële training in april gepland staan op onze locaties in Amersfoort en Reusel (= onder Eindhoven). We organiseren deze in company en tegen een sterk gereduceerd tarief (voor de bij ons aangesloten adviseurs)! De thee/koffie en lunch verzorgen wij.

Vooraf ontvang je als EP-Adviseur een link met gegevens voor zelfstudie. Op de dag zelf brengen we je ook nog op de hoogte van alle wijzigingen, maar delen daarnaast ervaringen en veelgemaakte fouten in de EPA dossiers. Samen met je collega’s ga je praktijkvoorbeelden uitwerken en de uitkomsten plus aanpak bediscussiëren. Net als vorig jaar sluit je in 2024 de EP bijscholing af met een examen.

De verplichte cursus geldt voor het energielabel van woningen en utiliteitspanden, waarbij zowel de basis- als detailmethodiek van toepassing is. Kortom van EP-WB tot EP-UD, iedereen moet dit voor zijn (hoogste) vakbekwaamheid volgen. Met de officiële registratie bij de ISSO, worden dan ook de (EP-W / EP-U) certificaten weer verlengd.

Meet Our Lead Instructors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac eros ut dui bibendum
ultricies. Maecenas egestas fringilla semper.

Jack Lee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Zoya Hank

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Alex Jones

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Chris Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Number Speaks

10+

Awards

5+

Countries

12+

Partners

7K+

Students

What Our Students Have to Say

Opfriscursus 2023

Bijscholing voor alle Energielabel Deskundige

Vorige week organiseerde we voor onze Energieprestaties Adviseurs verschillende bijeenkomsten om zo weer helemaal up-to-date te zijn. Er werd eerst een toelichting op de veranderingen in de BRL 9500 gegeven, waarna een aantal praktijk voorbeelden klassikaal werden besproken. Goed om te zien hoe je zo weer van elkaar kan blijven (bij)leren.

Zulke kennissessies zijn niet alleen relevant voor de vakbekwaamheid, maar ook om als energielabel expert een betere kwaliteit te kunnen leveren. Als koepelorganisatie vinden we het belangrijk om onze adviseurs daarin te ondersteunen.

De verplichte cursus geldt voor het energielabel van woningen en utiliteitspanden, waarbij zowel de basis- als detailmethodiek van toepassing is. Dus net als vorig jaar sloten we de bijscholing af met een verplicht examen.